hirdetés
hirdetés

Júliusban minden érdekképviseleti szervezettel külön egyeztet a helyettes-államtitkár

A magyar turizmus legmagasabb szintű szakmai vezetője, Dr. Horváth Endre csütörtökön mutatkozott be a turisztikai szervezetek vezetőit tömörítő Nemzeti Bizottság tagjainak.

hirdetés

"Az NTB ülésén minden tag szűkebb szakterületét érintően feltárhatta a turizmus-vendéglátás aktuális kérdéseit, problémáit a helyettes-államtitkár számára, aki minden egyes témára részletesen reagált, és a turizmus sokirányú kapcsolati rendszere érdekében erőteljesebb tárcák közötti együttműködést helyezett kilátásba. Dr. Horváth Endre hangsúlyozta, hogy nyitott az ágazatban dolgozók problémáira, és arra is ígéretet tett, hogy július folyamán a turizmus minden egyes területének, illetve a különböző érdekképviseleteinek vezetőivel külön-külön tárgyalásokat folytat.

A bizottság utolsó nyári ülésének második napirendi pontjaként  dr. Bozzay Andrásné, a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Főosztályának főosztályvezetője ismertette a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégiába illeszkedő, a közelmúltban elkészült Kulturális turizmus fejlesztési stratégiát" - tájékozatta a Napi Turizmust dr. Faragó Hilda, az NTB titkára.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai