hirdetés
hirdetés

Michael Jackson él!

A pop királya, Michael Jackson a világhírű Cirque du Soleil új műsorában születik újjá, melyet tegnap mutattak be Las Vegasban. 

hirdetés

Hivatalosan tegnap mutatták be a Cirque du Soleil új show műsorát – hol másutt, mint Las Vegasban. A világhírű és soknemzetiségű társulat új műsora Michael Jackson életművét dolgozza fel – rengeteg archív felvétellel, eredeti hangfelvételekkel és persze egészen kivételes shaotechnikával és akrobatikus elemekkel.

A Mandalay Bay Hotelben látható show már a második, amely négy évvel ezelőtt elhunyt szupersztárra emlékezik. Az Immortal elnevezésű showt világturné keretében mutatják be az énekes hódolóinak. A ONE név alatt futó show azonban nem azonos a világturné programjával, ez ugyanis csak Las Vegasban lesz látható. ( A legolcsóbb jegy 70 dollár, de elővételben hetekre előre nem lehet már kapni...)

A nevadai sivatagban levő kaszinóvárosban ez a nyolcadik, egyidőben futó Cirque du Soleil produkció. Ezekre hetente 140 ezer jegyet adnak el, mert a világcirkusz előadásai zsúfolt házzal mennek minden este. A Cirque du Soleil húsz évvel ezelőtt mutatta be első programját az itteni Mirage Hotelben, és a siker azóta egyfolytában tart.

A legnagyobb érdeklődés még most is a Belaggio Hotel hatalmas színházában tíz évvel ezelőtt bemutatott O elnevezésű showt kíséri, de itt, ebben a városban látható az egyetlen „hivatalos” Beatles showműsor, a Love is. Ezt a cirkusz alapítója Guy Laliberté, egy Forma 1-es futamon beszélte meg a livelpooli kvartett azóta elhunyt tagjával George Harrisonnal.

A kanadai központtal működő cirkusz statisztikái egészen elképesztőek: idén 15 millióan látják majd műsoraikat az Egyesült Államokban és világszerte. A világturnékon 19 műsort mutatnak be – a nyolc las vegasi programon kívül! ( 1984 és 2012 között összesen 100 millióan váltottak jegyet műsorikra) A jövőre harminc éves társulat Las Vegason kívül, Orlandoban és Los Angelesben is működik, utazó társulatait pedig a négy kontinensen turnéznak. A társulat mintegy 5000 tagból áll - minden ötödik tornász, táncos vagy énekes. A világ ötven országából érkező tagok között több tucatnyi magyar is megtalálható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai