hirdetés

Mit keres Zé feje a szendvicseken?

A Shell is beállt abba a csatasorba, amit mostanában több olajipari multi alkalmaz: benzinkútjainál megújítja ételkinálatát. Erre a feladatra Fördős Zét, az ismert gasztrobloggert kérték fel.

hirdetés

A cég május 8-án, egyik Szentendrei úti kútjánál bemutatta megújult shopjainak, deli by Shell elnevezésű kínálatát.

"Korábban csak azért mentünk a benzinkutakra, hogy megtankoljuk az autónkat, ma már többet is szeretnénk, ha megállunk pihenni útközben: kellemes környezetben finom ételeket fogyasztani egy jóízű és erős kávé mellett", mondta a bemutatón Bujdosó Andrea, a Shell Hungary értékesítési igazgatója.

"Izgalmas kihívás volt egy nemzetközileg elismert márka ételkínálatát továbbfejleszteni. Hónapokon át kísérleteztünk, hogy a deli by Shell kínálat a megszokottól eltérő, de közkedvelt ízekkel, könnyen, és kényelmesen elfogyasztható formában debütálhasson a töltőállomások vendégei előtt”, mondta el a közös munkáról Fördős Zé.

Zé-féle friss cucc
Zé-féle friss cucc

Az ízletes ételkínálat mellett a Shell a megváltozott vásárlói szokások miatt három új shop koncepcióval várja ezentúl a vásárlóit. Ennek részleteit a cég kelet-közép-európai shop üzletág vezetője, Gyúrós Péter ismertette: "Az autópályákon található on-the-move töltőállomásokon a vendégek modern belső térrel, kényelmes étkezőrésszel és a deli by Shell széles termékválasztékával találkozhatnak. A városi kávézó koncepció a trendi kávézók hangulatát idézi, ahol a vendégek nemcsak egy frissítő kávéra vagy finom desszertre térhetnek be, hanem találkozóik számára is kiváló helyszín lehet. A quick stop töltőállomások shopjainál a tankolás mellett a gyors és kényelmes vásárláson van a hangsúly."

Gyúrós Péter, Fördős Zé, Bujdosó Andrea és a motorosoknak szóló kínálatot képviselő Talmácsi Gábor
Gyúrós Péter, Fördős Zé, Bujdosó Andrea és a motorosoknak szóló kínálatot képviselő Talmácsi Gábor
 

Végül a jelenlévők azt is megtudhatták a szendvicsek kóstolása előtt, hogy eddig 25 shopjukat alakították az új koncepció alapján, ezt év végéig még 27 követi, utána pedig fokozatosan mindben kínálják a megújított bisztró-kínálatot. 

A Zé-féle marhúsos
A Zé-féle marhúsos

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég / Well PR)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai