Mit keres Zé feje a szendvicseken?

A Shell is beállt abba a csatasorba, amit mostanában több olajipari multi alkalmaz: benzinkútjainál megújítja ételkinálatát. Erre a feladatra Fördős Zét, az ismert gasztrobloggert kérték fel.

A cég május 8-án, egyik Szentendrei úti kútjánál bemutatta megújult shopjainak, deli by Shell elnevezésű kínálatát.

"Korábban csak azért mentünk a benzinkutakra, hogy megtankoljuk az autónkat, ma már többet is szeretnénk, ha megállunk pihenni útközben: kellemes környezetben finom ételeket fogyasztani egy jóízű és erős kávé mellett", mondta a bemutatón Bujdosó Andrea, a Shell Hungary értékesítési igazgatója.

"Izgalmas kihívás volt egy nemzetközileg elismert márka ételkínálatát továbbfejleszteni. Hónapokon át kísérleteztünk, hogy a deli by Shell kínálat a megszokottól eltérő, de közkedvelt ízekkel, könnyen, és kényelmesen elfogyasztható formában debütálhasson a töltőállomások vendégei előtt”, mondta el a közös munkáról Fördős Zé.

Az ízletes ételkínálat mellett a Shell a megváltozott vásárlói szokások miatt három új shop koncepcióval várja ezentúl a vásárlóit. Ennek részleteit a cég kelet-közép-európai shop üzletág vezetője, Gyúrós Péter ismertette: "Az autópályákon található on-the-move töltőállomásokon a vendégek modern belső térrel, kényelmes étkezőrésszel és a deli by Shell széles termékválasztékával találkozhatnak. A városi kávézó koncepció a trendi kávézók hangulatát idézi, ahol a vendégek nemcsak egy frissítő kávéra vagy finom desszertre térhetnek be, hanem találkozóik számára is kiváló helyszín lehet. A quick stop töltőállomások shopjainál a tankolás mellett a gyors és kényelmes vásárláson van a hangsúly."

 

Végül a jelenlévők azt is megtudhatták a szendvicsek kóstolása előtt, hogy eddig 25 shopjukat alakították az új koncepció alapján, ezt év végéig még 27 követi, utána pedig fokozatosan mindben kínálják a megújított bisztró-kínálatot. 

Forrás: Vendég / Well PR


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.