hirdetés

Nevet vált és bővül a bükfürdői Hotel Caramell

Idén tavasszal három új részleggel bővül a bükfürdői Hotel Caramell. A Caramell Premium Resortban közel 2000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness-részleg, valamint 500 fős rendezvény- és konferenciarészleg is lesz. Ezt követően ****superior minőséggel, Caramell Premium Resort néven várják a szállodába érkező vendégeket.

hirdetés

A fentieken túl 62 nagyméretű családi szobával és lakosztályokkal, egészségközponttal, különleges ayurvedikus- és VIP-kezelőkkel, meditációs japán kerttel és 100 fős, tematikus á’la carte étteremmel gazdagodik a Feng Shui jegyében épült szálloda - írja a Day Holiday hírlevele. A közel három hektáron elterülő, „Caramell Premium Resort” néven újjászülető szálloda megőrzi, sőt a korábbiaknál is hangsúlyosabban jeleníti meg a már megszokott távol-keleti (elsősorban thai és indonéz) stílusjegyeket egyedi hangulatával, belsőépítészeti megoldásaival. Mindez a modern formavilággal ötvözve jelenik meg a közösségi terekben, illetve a létesítményegyüttes 142 szobájában, amelyekben egyidejűen 340 vendég részére tudnak szállást biztosítani.

Forrás: Facebook / Hotel Caramell
Forrás: Facebook / Hotel Caramell

Forrás: Day Holiday
Forrás: Day Holiday
Az egészségturizmust szolgáló létesítmények köre 2000 m2-es bel- és kültéri wellness-világgal gyarapodik. A gyógy-, élmény- és szépészeti kezelések száma eléri majd a 150-et, az új Egészségközpontban pedig – a fogászati klinika szolgáltatásai mellett – a Dévény-módszerrel is megismerkedhetnek a vendégek.

A Caramell eddigi konferenciakapacitása a 400-500 fős, többfunkciójú konferencia- és rendezvényközponttal megduplázódik, így akár önálló kiállítási helyszínként is működhet.

A bővítés eredményeként családbarát szobák és gyermekszolgáltatások egész sora várja majd a kicsikkel érkezőket is.

(forrás: Day Holiday)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai