hirdetés

Novemberben lesz a Szállodaszövetség őszi Közgyűlése

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége őszi Közgyűlését 2016. november 23-24-én Bükfürdőn, a Caramell Premium Resort szállodában rendezi.

hirdetés

Az érdeklődők a jelentkezési lap kitöltésével regisztrálhatnak közvetlenül a szállodánál 2016. november 14-ig, a jelentkezési lap ide kattintva tölthető le.

10% kedvezményben részesülnek a megadott árakból, akik jelentkezése 2016. október 28-ig megérkezik a szállodába.

A most felújított, 2000 négyzetméteres wellness-területtel, 400 fő befogadására alkalmas konferenciateremmel és egyéb létesítményekkel kibővített Caramell Premium Resort Hotel 110 szobát biztosít a Közgyűlés résztvevői számára.

Ezt meghaladó szobaigény esetén a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában foglalhatók szobák a Caramellben megadott árakon. Ugyanakkor a Greenfield Hotel nem biztosít előfoglalási kedvezményt.

Az MSZÉSZ javasolja, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a Közgyűlésen, hogy az érdekes szakmai program mellett Nyugat-Magyarország frissen felújított, bővített gyógy-, wellness- és konferenciavendégek fogadására felkészült szállodájával is megismerkedhessenek.

Az MSZÉSZ a Közgyűlés végleges programjáról október 14-ig ad tájékoztatást .

Bármilyen, a Közgyűléssel kapcsolatos kérdéssel az MSZÉSZ Titkárságához, a jelentkezéssel kapcsolatos kérdésükkel pedig közvetlenül a Caramell Premium Resorthoz lehet fordulni.

(forrás: MSZÉSZ)
hirdetés

Letölthető fájlok

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai