hirdetés
hirdetés

Őrület – jövőre újranyit a Playboy Club

A Playboy Enterprises bejelentette, hogy 2011 elején – új helyszínen, de a régi hangulatban - újranyitja Londonban a 60’-as évek egyik közkedvelt szórakozóhelyét, a Playboy Clubot.

hirdetés

playboy
A nyusziház a felkapott Mayfair negyedben nyílik, és szolgáltatásai között olyan attrakciókra lesznek, mint a privát játékterem, étterem és csak tagoknak fenntartott klub. A szórakozóhely legnagyobb vonzereje Hugh Hefner Playboy-alapító szerint a nyuszicsapat lesz, akik „népszerűbbek, mint valaha”.

Hefner így kommentálta a döntést: „Nagyon várom, hogy visszatérjünk Londonba, és megosszuk az ottaniakkal a magazin alapelveit: a jó ételek és italok élvezetét, a csinos lányok társaságát és az izgalmas szórakozást”.

Az „eredeti” Playboy Club 1966-ban nyílt meg a Park Lane 45 szám alatt Londonban. Az új szórakozóhely emléket is állít majd a réginek, amelyben egykor olyan hírességek fordultak meg, mint Sean Connery, Jack Nicholson és Muhammad Ali. A társaság tervei között szerepel további Playboy Clubok megnyitása Cancunban, Makaón és Miamiban.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint a hazai nyilvános vécék állapota pozitívan hat a turizmusra?

Kiadónk társoldalai