hirdetés

Partival búcsúzott a Ramada névtől az Aquaworld

Év végi partiján jelentette be az eddig Ramada Resort – Aquaworld Budapest néven működő szálloda- és élményfürdő komplexum, hogy a jövőben rövidebb néven és egy osztrák befektetővel partnerségben folytatja működését.

hirdetés

December 9-én, szerda este elegáns év végi partira invitálta üzleti partnereit az eddig Ramada Resort – Aquaworld Budapest néven működő szálloda- és élményfürdő komplexum, ahol Pfandler Katalin, az Aquaworld Zrt. elnök-igazgatóasszonya két fontos bejelentést is tett.

Az egyik mindjárt a komplexum elnevezésére vonatkozott: elbúcsúztak a hosszú névtől, és mostantól a teljes házat Aquaworld Resort Budapestnek hívják. A másik információ pedig, amit megosztott a jelenlévőkkel, hogy bár a vezetése alatt álló Aquaworld Zrt. a továbbiakban is tulajdonosa marad a komplexumnak, azonban egy partnercég is beszáll mostantól a mindennapi munkába. Az üzemeltetést ugyanis december 9-től kezdve egy, ausztriai luxus wellness hotelekkel, valamint fürdőkkel rendelkező osztrák cég – a VAMED VITALITY WORLD – veszi át, amelynek már önmagában a neve és eddigi múltja a garancia arra, hogy jó kezekbe kerül a ház. A cég portfóliójába egyébként most először került be az osztrák határon kívül eső fürdő- és élménykomplexum.

Az Aquaworld-ösök a most kezdődő együttműködés eredményeképp hamarosan a náluk vendégeskedő osztrák vendégszám növekedést várják – ami jelenleg a teljes vendégforgalmuk 10 százaléka. A hivatalos rész után elegáns parti vette kezdetét látványos, tűzben, vízben, levegőben végzett akrobatamutatványokkal, a ház gasztronómiai csapata pedig igazi kulináris világutazással kényeztette a meghívott vendégeket.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai