hirdetés
hirdetés

Szépkorúak találkoznak Cserkeszőlőn

Megnyílt és a szezon végéig nyitva is tart a cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdő kettes számú kapuja június elsején.

hirdetés

Ezen a modern kapun jöhetnek be a hét végén, szombat és vasárnap megrendezendő nyugdíjas találkozóra az ország minden részéről érkező vendégek.

Tizennegyedik alkalommal rendezik meg ezt a találkozót Cserkeszőlőn, amelyen a szépkorúak vasárnap egész nap műsort adnak. Lesz színpadi mazsorett Dabasról, Soltról görög táncokat adnak elő, a Mindszentről érkezettek tiszamenti népdalokat énekelnek. Budapestről a Csúcshegyi bohémek műsorán szórakozhatnak, Óusztaszerről magyar nótát hoznak, Nagyszénásról pedig mamarett csoport lép fel.

Torkos György, a gyógyfürdő igazgatója lapunk munkatárának elmondta, hogy a három szintes új fedett fürdőkomplexum tavaly novemberi átadása óta sem állt meg az élet, az új 300 négyzetméteres, ötös számú gyógymedence május elsejétől üzemel, készül a Napsugár étterem grillterasza, amelyen egy koktélbár, két jakuzzi, napozóágyak, és a cserkekincse, valamint a cserkecsókja koktélok várják majd hamarosan a vendégeket, akik egy gyaloghídon át érkezhetnek a hullámmedencétől.

Az ebédlő előtti területen büfé létesült, és bográcsolásra is van lehetőség. Most fejeződik be az Egészségsarok, ahol a helyben megtermelt zöldség és gyümölcs vásárolható majd meg.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai