hirdetés
hirdetés

Szünetelteti olaszországi és izareli járatait a Wizz Air

Felfüggesztette április 3-ig összes olaszországi és izraeli járatait a Wizz Air a koronavírus miatt - közölte lapunkkal a légitársaság. A British Airways és a Ryanair szintén leállította az olasz járatokat.

hirdetés

A légitársaság az összes olaszországi járatát szünetelteti április 3-ig, így Alghero, Bari, Bologna, Catania, Milano Bergamo, Milano Malpensa, Nápoly, Pisa, Róma - Ciampino, Róma - Fiumicino, Torino, Velence, Treviso, Verona felé sem indulnak el a járatok.

A Wizz Air bejelentette továbbá azt is, hogy március 12-től szünetelteti az összes Tel Aviv-i és eilati járatát is az izraeli hatóságok által a koronavírus terjedésének megfékezésének érdekében, az összes érkező utas számára kötelezően elrendelt 14 napos karantén miatt. A légitársaság a budapesti és debreceni, Tel-Avivba és Eilatba induló járatait szünetelteti március 23-ig, beleértve az aznapi járatokat is.

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons

A légitársaság az érintett járatokra foglalással rendelkező utasokat a lehető legkorábbi időpontban automatikusan tájékoztatja. A jegyüket a wizzair.com honlapon és a légitársaság mobilalkalmazásában megvásárló utasok e-mailes értesítést kapnak, amelyben választhatnak a viteldíj teljes összegének visszatérítése vagy 120 százalékának WIZZ számlára való jóváírása között.

Később a Ryanair is közölte, hogy minden nemzetközi, Olaszországba irányuló, vagy onnan induló, illetve olasz belföldi járatát leállította.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai