hirdetés

Rangos nemzetközi ingatlanfejlesztési díjat kapott a Ferencváros

A ferencvárosi tömb-rehabilitáció kiérdemelte a legrangosabb nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíj pályázat, a FIABCI Prix d’Excellence 2016. évi nagydíját.

hirdetés

Bár a IX. kerület mindig is határos volt az V. kerülettel, 20 éve még senki nem gondolta volna, hogy a Belváros mára „kiköltözik” a Ferencvárosba. A városrész sikeres rehabilitációjának köszönhetően nem csupán az egyes épületeket rekonstruálták, hanem a köztük található területen nagy, összefüggő zöldfelületeket, belső kerteket alakítottak ki.

A kerület egy sor nevezetes létesítménnyel gazdagodott. Többek között itt található a MÜPA, BMC, Bálna, Corvinus Egyetem, MTA és SOTE új épülete, Holokauszt Emlékközpont, Concerto Zeneház, Trafó, FTC új stadionja és múzeuma, Nemzeti Színház, József Attila Emlékhely. A kerületben a sok látnivaló mellett egyre több nívós szálláshely is kiépült. Ezek közül a legrégebbi a 20. szülinapját ünneplő Corvin Hotel Budapest és a mellette lévő Hotel Sissi, melyet szintén kompletten felújítottak.

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai