Dübörög a NetPincér, de nem felejtkeztek el a bajban lévőkről sem

Most 25 millió forintos támogatással segítik bajban lévő partnereiket.

Január 6-ig elengedik a jutalékot elviteles rendelések esetében, emellett pedig összesen 25 millió forintos keretösszeggel ösztönzi a megrendelők vásárlását, és juttatja közvetlen pénzbeli támogatáshoz is partnereit jövő év elejéig a vállalat. Ahogyan a járvány első hullámában, jelenleg is az a céljuk,, hogy a rendelkezésre álló eszközökkel támogassák azt a több, mint 3300 partnert, akiktől a platformjukon keresztül lehet rendelni.

Házhoz szállítás - mindenek felett

Az elmúlt nyolc hónapban már összesen több, mint 1500 étterem és üzlet jelezte csatlakozási szándékát a NetPincér felé, és ami eredetileg a vészhelyzet elhárítására szolgált, az mára a szolgáltatásuk egyik alappillérévé vált: mostanra természetes számukra az, hogy házhoz is szállítanak.

Számos új partner az elmúlt hetekben is

Az elmúlt időszakban számos új megkeresés érkezett a céghez: novemberben összesen több, mint 300 partner jelezte csatlakozási szándékát. Az újonnan csatlakozott éttermek között szerepel például a Sárközi Ákos által fémjelzett Textúra Étterem, a Tokio, a Bestia, a Cafe Vian, a Czakó Kert, a Törökméz, a Don Doko Don Japán Bistro, a Vadrózsa Étterem, a Tuning Burger és a Pizza Kávé Világbéke is.

25 millió - CSR célra

November 26-tól egészen január 6-ig elengedik a jutalékot az elviteles rendelések esetében. Emellett pedig elindítják a „Segítsd a NetPincér Partnereket!” kampányt, amelynek keretében több, mint egymilliós megrendelői bázisának tagjai összesen 25 millió forint keretösszegben lehetőséget kapnak fejenként egy-egy kuponkód egyszeri felhasználására 2.000 forint feletti vásárlás esetén. Ebből 500 forint kedvezményben a megrendelő is részesül. Ezáltal a cég nemcsak segít a felhasználóknak, hogy kedvezményes áron rendelhessenek, hanem plusz rendeléseket is ad a partnereinek, és közvetlen pénzügyi támogatásban is részesíti őket.

Heti elszámolás, ingyenes kiszállítás, gyors csatlakozás

Azoknak, akik likviditási gondokkal küzdenek, már március elején elérhetővé tették, hogy ideiglenesen átálljanak a heti elszámolásra, és ez azóta is él. Emellett áprilisban a cég állta a kisebb éttermek szállítási költségét, ezzel 28 városban több száz étteremben volt díjmentes a házhoz szállítás egy hónapon keresztül. És már tavasszal felgyorsították az új partnerek csatlakozási folyamatát, így a jelentkezéstől számítva akár 3 napon belül lehetséges a kiszállítás beindítása az új partnerek számára. 

Alapítványi támogatás és ételosztás 

A NetPincér már több, mint két éve biztosít felületén adakozási lehetőséget, ma már hét alapítvány részére. Az alapítványi támogatás mellett a partnereit bevonva is igyekszik segíteni a NetPincér. Az első hullám során például hetente több alkalommal szállítottak reggelit, meleg italt és meleg ételt a Szent László Kórház munkatársainak.

A jótékony kezdeményezések mellett azonban a cég legfontosabb célja az, hogy a következő hónapokban a rendelkezésére álló minden eszközzel segítse partnereit a vállalat. „A következő időszakban még több intézkedéssel készülünk, hogy segítsük a partnereinket, hiszen az érdekeink közösek. Bízunk abban, hogy együtt sikeresen átvészelhetjük a mostani helyzetet is és hamarosan visszaállhat a rend a régi kerékvágásba!” , mondta a cég ügyvezetője, Patai Zoltán.

Forrás: Turizmus Online


A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.