hirdetés

Gyász: búcsú az ismert debreceni vendéglátóstól

A debreceniek, és az arra járók jól ismerik a Kassai út közelében lévő Hüse vendéglőt, amelynek lelke és névadója, Hüse István, 64 éves korában, tragikus hirtelenséggel elhunyt, tudatta családja.

hirdetés

A Hüse vendéglő, családi vállalkozásként, 1998-ban nyílt meg, amelyet a nyitás óta a Hüse-házaspár, Hüse István és Éva vezet.

Kedden, a délelőtti órákban nagyon szomorú hír került fel közösségi média felületükre: 

Hüse István / Forrás: Facebook
Hüse István / Forrás: Facebook
 

"Mélységes, elmondhatatlan és kínzó fájdalommal tudatjuk, hogy a legszeretőbb férj és leggondoskodóbb édesapa, Hüse István, 2021. december 27. napján tragikus hirtelenséggel, 64 éves korában elhunyt. Aki ismerte tudja, hogy hiánya már most felfoghatatlan.

Szívünk megszakad, emlékedet sosem feledjük: Anya és Évici 

A búcsúztatására szűk családi körben kerül sor."

Az ismert szakember emlékét megőrizzük, őszinte részvétünk a családnak, és mindenkinek, aki ismerte Hüse Istvánt.

(forrás: Facebook)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk