hirdetés

Resident Evil étterem nyílik jövő hónapban

A Capcom hivatalosan is megerősítette, hogy jövő hónapban megnyitja első Resident Evil témájú éttermét. A Biohazard Cafe & Grill S.T.A.R.S névre keresztelt vendéglátó egység Tokyo Shibuya kerületében várja majd a rajongók és nem rajongók százait - adta hírül a demonicplayer.hu..

hirdetés

Arról egyelőre nem esett szó, hogy a “Resident Evil témájú étterem” pontosan mit is takar, illetve, hogy milyen menüvel várják a betérő vendégeket? De az is meglehet, hogy a gyanútlanul betérő vendégek lesznek a vacsora! :)

Az étterem július 13-án nyitja meg kapuit, ám csupán csak egy évre – a japánok ugyanis így tisztelegnek a Resident Evil 6 megjelenés előtt. Aki tehát a közeljövőben Tokyóban jár, mindenképp ugorjon be egy zombi hambira, vagy egy agyvelő sütire! :)

A játék október 2-án jelenik meg PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra, a PC-s változat egyelőre nem kapott még pontos debüt dátumot.

A Resident Evil (Japánban: Biohazard) egy japán túlélőhorror-videojáték.

Később filmadaptációk, könyvek, képregények, akciófigurák is készültek a sorozat és szereplői alapján. A játékokat a Capcomfejlesztette és Mikami Sindzsi tervezte. A játékokra nagy hatással volt George A. Romero „Dead”-sorozata, az eredeti Alone in the Dark videojáték-sorozat és a Nintendo Entertainment Systemre írt Sweet Home. (forrás: demonicplayer.hu, Wikipedia)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai