hirdetés

Magyarország vezető szállodája 2019-ben

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest a World Travel Awards 2019. évi szavazásán ötödször nyerte el a ’Magyarország vezető szállodája’ (Hungary’s Leading Hotel) címet. A hotel legnagyobb lakosztálya - a Corvinus Royal Suite -, ugyancsak megkapta a díjat a ’Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2019’ (Hungary’s Leading Hotel Suite) kategóriában. A díjátadó gálára 2019. június 8-án Madeirán került sor.

hirdetés

A World Travel Awards magas szakmai presztízzsel járó elismerés a Kempinski Hotel Corvinus számára. Az 1993-ban alapított World Travel Award világszerte a minőség egyik legfontosabb mércéje, a nyertesek eredményeihez mérik magukat a versenytársak.

A Kempinski Hotel Corvinus megnyitása óta rendszeresen szerepel a díjazottak között. Magyarország vezető üzleti szállodájává választották 2007-ben, 2009-ben és 2016-ban. A Magyarország vezető szállodája címet 2009-ben, 2010-ben és 2011-ben és 2017-ben nyerte el.

Stephan Interthal, a hotel igazgatója elmondta: „külön öröm számomra, hogy éppen most kaptuk meg az elismerést, ugyanis áprilisban zárult a felújítási projektünk második szakasza. Ez alkalommal újabb két vendégemeletet adtunk át, felfrissített, illetve teljesen átépített szobákkal és lakosztályokkal. Eddig összesen öt vendégemelet felújításával készültünk el, 33 teljesen átépített szobával, 23 lakosztállyal és 228 felfrissített szobával. A folyamatosan megújuló Kempinski Corvinus elhivatottan törekszik a luxus és a kényelem újradefiniálására, miközben a kortárs dizájn és stílus iránt érzékeny, igényes utazó számára az aktuális igényeknek megfelelő technológiát is biztosítja.”

A felújítási program célja, hogy a vendégek modern esztétikai élményben részesüljenek a szálloda minden területén és megkapják az összes olyan szolgáltatást, amelyekre az üzleti és szabadidős utazónak napjainkban szüksége van és amelyeket elvár egy luxusszállodában. A neves brit dizájner, Alex Kravetz tervei szerint átépített szobákban a pasztellszínek dominálnak. A drapériákra jellemző elegáns arany, nyugalmat árasztó szürke, decens platina árnyalatok remekül kiegészítik a meleg sötétbarna faburkolatot. A nemrégiben befejeződött második felújítási szakasz az összesen 3,8 milliárd Ft (12 millió EUR) értékű beruházási projekt része.

A teljesen felújított szobákba és lakosztályokba a hotel 31 kortárs festményt vásárolt, amelyek a szálloda több mint ezer darabból álló műgyűjteményét gazdagítják.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai