hirdetés

Sárváron több hotel is teltházas az ünnepek alatt

A nagyobb sárvári hotelekben már alig találni szabad szobát az ünnepi időszakra. Az előfoglalási adatok alapján az idén meglehetősen sokan választják a szállodai karácsonyozást.

hirdetés

Mindez persze nagyban köszönhető a hotelek kínálatának. A Sárvári Tourist & TDM Nonprofit Kft. körképe szerint minden szálloda valami extrával várja a vendégeket az ünnepi időszakban. Több hotel jelezte, hogy külön kérésre a szállodai szobában is állítanak feldíszített karácsonyfát. Apróbb ajándékokkal szinte minden szálloda kedveskedik a vendégeknek, illetve a szállodák saját szervezésű ünnepi programjai sem maradnak el. Több hotelben lesz karácsonyi koncert és gyermekeknek szervezett workshop.

De természetesen minden hotelben egyaránt részei az ünnepi hangulatnak a karácsonyi díszbe öltöztetett közösségi terek, valamint a közös szállodai karácsonyfa is - számolt be minderről Haller Ferenc, a sárvári TDM ügyvezetője. Hozzátéve azt, hogy évről évre láthatóan népszerűbb a szállodai karácsonyozás. Úgy tűnik, hogy az emberek egyre inkább vágynak az újra az ünnepi élmények terén is. Illetve azt szeretnék, hogy a karácsony ne a hajtásról, a sütés-főzésről szóljon. Szeretnének a családtagok meghitten együtt lenni. Úgy ünnepelni, hogy közben a pihenésre, a kikapcsolódásra és az élménygyűjtésre is legyen lehetőség.

Sárváron egyértelműen az exkluzívabb ünnepi wellness csomagok azok, amiket a vendégek keresnek. Jól példázza mindezt az, hogy a saját luxus spa-val és exkluzív szauna világgal rendelkező Spirit Hotel Thermal Spa ***** superior-ban már csak a két ünnep közötti időszakra van szabad szoba. De ugyanúgy teltházas karácsonykor a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül átjárható, all inclusive ellátást is kínáló szálloda, a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa is. Ugyanakkor jelentős számú az előfoglalás a fürdő saját szállodájában, a VitalMed-ben, a természetközeli Vadkert Majorban, a belvárosi Hotel Viktóriában és természetesen a környék egyik legismertebb gyógyszállójában, a saját gyógyvizes medencékkel rendelkező - egykori Danubius hotel - Ensana Thermal Sárvárban.

Haller Ferenc megjegyezte azt is, hogy nem csak a szállodák, hanem a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő is karácsonyi díszbe öltözött az ünnepekre. Illetve a meghitt hangulatról a TDM adventi vására és a Zene Háza koncertje is gondoskodik Sárváron.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye és hogyan fogja betartani a július 1-én hatályba lépő kormányrendeletet, miszerint attól kezdve tilos forgalomba hozni egyszer használatos műanyagokat valamint műanyagcsomagolást használni a vendéglátás teljes területén?

Kiadónk társoldalai