hirdetés

Új fejlesztés a Szallas. hu-nál

Bevezetésre került a Maradj biztonságban! szűrőcsoport, amelybe bekerültek az értékelések alapján kiváló és tiszta szálláshelyek, valamint az önálló házak, a saját konyhás apartmanok, a kerthelyiséggel, a medencével, saját stéggel vagy stranddal, trambulinnal vagy játszótérrel rendelkező helyek.

hirdetés

Három nap alatt több mint 10 ezer keresés során használták az utazást tervezők. A fogyasztói igényekre reagálva találták ki ezt a megoldást: a leggyakoribb ügyfélszolgálati megkereséseket és saját felméréseik eredményeit vették alapul. 

“Vannak már olyan napok, amik messze lekörözik a tavalyi azonos napon leadott foglalások számát, és azok összértéke is felülmúlja a tervünket”, mondta Szigetvári József vezérigazgató. "Bekértük az ügyfélszolgálatos kollégáktól a leggyakoribb kérdéseket, ami jó alap volt ahhoz, hogy rálássunk az igényekre”, ismertette a részleteket.

Ezek a következők voltak: lehet-e már utazni, nyitva vannak-e a szálláshelyek; lesz-e más vendég is a szálláshelyen; lehet-e használni a wellnesst vagy a medencét; hogy lesz az étkezés; mennyire biztonságos a szálláshely, mit tesz ennek érdekében. Ezzel párhuzamosan a szálláshelyek adatlapján feltüntetésre kerül minden óvintézkedés és előírás, amit a biztonságos tartózkodásért tesznek meg.

A szűrők bevezetését követő 3 napban már több mint 10 ezer alkalommal használták közülük kereséskor a legnépszerűbbeket, melyek az önálló ház, a saját konyhás apartman, az előleg nélkül fizethető és az ingyen lemondható opciók voltak.

9 nap alatt megvalósult keresések:

● önálló ház: 38 814 (a teljes szűrő listán 2., a félpanzió előzi meg)

● apartman saját konyhával: 27 180 (a teljes szűrő listán a 6.)

● előre fizetés nélkül: 23 498 (a teljes szűrő listán a 8.)

● lemondási díj nélkül: 17 369 (a teljes szűrő listán a 10.)

● saját kerthelyiség: 7 260 (a teljes szűrő listán a 23.) 

(forrás: Szallas.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai