hirdetés
hirdetés

A debreceni repülőtér ismét nyitva

A koronavírus-járvány miatti több hónapos leállást követően 2020. június 16-án újraindult a forgalom a debreceni repülőtéren - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

A debreceni reptér forgalmának március 24-i leállását követően az első menetrend szerint közlekedő járat a Wizz Air W6 7861 számú járata volt, amely Debrecenből a hollandiai Eindhovenbe repült június 16-án. A Wizz Air  közlése szerint a következő hetekben Debrecenből Eindhovenbe hetente kettő, London-Lutonba hetente három járat üzemel.

Június végétől a légitársaság Lárnaka (heti 2), Mallorca (heti 1), Párizs-Beauvais (heti 1), Tel-Aviv (heti 2) irányába is repül Debrecenből, utóbbi két repülőtérre július második felében már heti 3-3 járat közlekedik. Július első felében a Debrecen-Luton útvonalon a járatok száma heti négyre, majd a hónap második felében heti tízre emelkedik, Eindhoven irányába július második felében pedig már heti három járat repül majd. A Wizz Air a korábban tervezetthez képest jelentősen megnyirbálta a debreceni bázis menetrendjét, a Cívis Város repülőterén állomásozó gépeinek számát kettőről egyre csökkentette.

(forrás: AIRportal.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai