hirdetés
hirdetés

Innováció az Air France egyes járatain

Az utasok koronavírus-szűrésének digitalizálására szolgáló új eszközt tesztel hamarosan a légitársaság.

hirdetés
A legtöbb nemzetközi repülőút csak hivatalos, negatív COVID-19 teszttel tehető meg, azonban a gyakran papíralapú eredmények ellenőrzése sok időt vesz igénybe. Az Air France ezért most egy olyan eszközt tesztel néhány járatán, amellyel a légitársaság a repülőtéren töltött várakozási időt igyekszik gördülékenyebbé tenni.
Az ICC AOKpass alkalmazás segítségével az utasok mobiljukról mutathatják be az Air France partner-laboratóriumokban készült COVID-19 tesztjük hivatalos eredményét.
 
Fotó: AIRportal
Fotó: AIRportal

Március 11-én, a párizsi repülőtéren kezdődik a négyhetes tesztidőszak, amely minden Párizs-CDG és Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), valamint Párizs-CDG és Fort-de-France (Martinique) között közlekedő járatot érinteni fog. A tesztelés önkéntes alapon működik, célja az applikáció gyakorlati használatán alapuló élmények és az utasvélemények összegyűjtése. Az Air France a Skyteam szövetség többi légitársaságával is megosztja majd a visszajelzéseket, akik jelenleg több megoldást is tesztelnek az egészségügyi dokumentumok digitalizációjára.

 

 

 

 
(forrás: ACG Reklámügynökség Kft.)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai