hirdetés
hirdetés

Júliustól A380-assal repül Nizzába az Emirates

2017. július elsején indítja el A380-as szolgáltatását az Emirates a francia Riviéra és Provence kapujába, Nizzába. A naponta közlekedő járattal Párizs után Nizza lesz az Emirates második franciaországi célállomása, amely az ikonikus kétszintest köszöntheti.

hirdetés

Az Emirates jelenleg egy naponta közlekedő Boeing 777-300ER-est üzemeltet Nizzába. Az A380-as bevezetését az útvonalon tapasztalható 44%-os kapacitásnövekedés is indokolja. A mindkét irányban hetente kínált 3633 ülésszámmal az Emirates bármely más nemzetközi légitársaságnál több helyet kínál a Közel-Keletre és tovább, ezzel is hangsúlyozva Nizza fontosságát a légitársaság globális hálózatában.

„Az Emirates közel 23 évvel ezelőtt, 1994. július 15-én indította nizzai szolgáltatását. Azóta mintegy kétmillió utas választott bennünket ezen az útvonalon – csak a tavalyi évben több mint kétszázezren repültek velünk. Örömünkre szolgál, hogy egy újabb város csatlakozik azokhoz a célállomásokhoz, amelyeket az Emirates A380-asokkal szolgál ki, és hogy az első légitársaságként indítjuk az ikonikus gépet Nizzába. Az A380-as szolgáltatás várhatóan tovább növeli a szabadidős és üzleti célból az év során Dél-Franciaországba utazók számát” – mondta el Thierry Antinori, az Emirates kereskedelmi igazgatója és alelnöke.

Július elsejétől az A380-as EK77-es járat Dubajból helyi idő szerint 8 óra 45 perckor indul és 13 óra 40 perckor érkezik Nizzába, míg az EK78-as járat Nizzából 15 óra 40 perckor indul és helyi idő szerint 0 óra 10 perckor érkezik Dubajba. A többek között Auckland, Bangkok, Hong Kong, Mauritius, Szöul, Sanghaj, Sydney, Tajpej, Tokió irányából vagy irányába utazók egyetlen kényelmes dubaji átszállással a teljes útjukat A380-assal tehetik meg.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai