hirdetés
hirdetés

Megvette nyolc bérelt gépét az Aeroflot

Megvásárolta nyolc, eddig lízingkonstrukcióban üzemeltetett Airbus A330-300-as repülőgépét Oroszország nemzeti légitársasága a korábbi tulajdonosától - írja az AIRportal.hu.

hirdetés

Az érintett repülőgépek korábban is a légitársaság flottájához tartoztak, és már orosz lajstromban vannak.

A hírügynökség szerint a vásárlás a szerződéses kötelezettségek teljesítése érdekében történt, így kivételt élvez az Európai Unió által korábban Oroszország ellen hozott, a repülőgépek eladását és lízingjét korlátozó szankciók alól.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


A megvásárolt repülőgépekkel hamarosan nemzetközi járatokat teljesít az Aeroflot, egyebek mellett a Maldív-szigetekre, Törökországba és Üzbegisztánba.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés