hirdetés
hirdetés

Visszaállnak az óriásgépek az Emirates útvonalain

Az Emirates október és november folyamán egyre több úti célra indítja újra A380-as óriásgépeit - tájékoztatta lapunkat a légitársaság.

hirdetés

November végére a mostani 16-ról 27-re bővül azon úti célok köre, amelyekre az óriásgéppel utazhatunk. De nem csak az elérhető úti célok száma bővül, hanem a légitársaság a járatokat is sűríti a legnépszerűbb útvonalakon. Így az Emirates közel 165,000-rel több ülést kínál utasainak A380-as óriásgépein. Az A380-asok új desztinációi a következő hat hétben: Amszterdam, Barcelona, Düsseldorf, Hamburg, Isztambul, Johannesburg, Madrid, Milánó, Rijád, Sao Paulo és Zürich.

Az Emirates A380-as flottája a világon a legnagyobb, év végére már 118 óriásgépet tudhat a tulajdonában, melyből hat repülőgép négy osztályos konfigurációval Premium Economy osztályt is kínál utasainak. Dubaj újranyitását követően a légitársaság folyamatosan bővítette hálózatát, így mára már 120 desztinációra repül, illetve októberig újabb 20 járatát indítja újra. A nemzetközi turizmus újraéledését jelzi, hogy az Emirates már a járvány előtti hálózatának 90 százalékára repül, utasszállító kapacitása pedig év végére elérheti a pandémia előtti szint 70 százalékát.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai