hirdetés
hirdetés

Várakozásokon felül – MUISZ-tanulmányút Albániában

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének tagjai a Shkodra Travel & Tours DMC utazási iroda és az Albán Turisztikai Szövetség (ATA) meghívására ötnapos tanulmányúton vettek részt Albániában.

hirdetés

A tartalmas program során a csoport megtekintette Shkodra és Kruja városát - utóbbi Hunyadi János szövetségese, Szkander bég (Kasztrióta György) fejedelem szülővárosa -, valamint Durres, Berat, Apollonia, Vlora, Saranda és Gjirokaster látnivalóit is.

A programot hangulatos búcsúvacsora zárta, melyen részt vettek az albán utazási irodák szövetségének vezetői, illetve Magyarország Nagykövetségének külgazdasági attaséja, Kasnyik Martina is, akinek kiemelkedő szerepe volt a tanulmányút létrejöttében.

Albániában óriási fejlődésnek indult a turizmus, Európában szinte páratlan mértékű szállodai építkezésekkel és egyéb turisztikai fejlesztésekkel.

A tanulmányút résztvevőinek egyöntetű véleménye szerint viharos gyorsasággal fejlődő desztinációvá válik Albánia a következő évek során, kihasználva lélegzetelállító természeti adottságait, gyönyörű tengerpartját és varázslatos hegyeit, melyeket az albán emberek kedvessége és kiváló konyhája is közel hoz az utazók szívéhez.

A tanulmányút résztvevői
A tanulmányút résztvevői

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!