hirdetés
hirdetés

Komplex pénzügyi és ingatlan üzletágat hozott létre a BDO Magyarország

 A BDO Magyarország tulajdonosai és menedzsmentje a cégcsoport már korábban elfogadott nemzetközi hálózati stratégiája mentén 2021 elején úgy döntött, hogy a már több mint 10 éve párhuzamosan működő pénzügyi, valamint hotel és ingatlantanácsadási üzletágait összevonja és egységes megjelenésű, egyablakos kiszolgálást biztosító komplex pénzügyi és ingatlan szolgáltatásokat nyújtó tanácsadói üzletágat alakít ki.

hirdetés

Az átalakítás célja a sikeresen működő tanácsadási kompetenciák szinergiáinak megteremtése az ügyfelek  hatékonyabb  és  komplexebb  kiszolgálása. A  megújult  Tanácsadási  üzletág pénzügyi, ingatlantanácsadási és szállodai-turisztikaiszolgáltatásokat nyújt, továbbá a jövőben új, innovatív szolgáltatások bevezetését is tervezi.

Hegedűs Attila, Németh Richárd
Hegedűs Attila, Németh Richárd

A szállodai és turisztikai szakterület ügyvezetői teendőit továbbra is Hegedűs Attila és Németh Richárd ügyvezetők, partnerek látják el, akiket 2018-ban és 2019-ben beválasztottak a Portfolió 50 legbefolyásosabb  ingatlanpiaci  személyiségei  közé.  Attila  és  Richárd  állandó  résztvevői  hazai  és nemzetközi   szállodaipari   konferenciáknak,   Magyarország   egyik   legjelentősebb   szállodai tanácsadással, értékbecsléssel, átvilágításokkal, üzemeltető és bérlőkereséssel, valamint turisztikai stratégiák készítésével foglalkozó tanácsadó cégét építették fel. Kiemelkedő hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerrel és elismertséggel rendelkeznek bankok, szállodaláncok, fejlesztők, tulajdonosok körében. Ügyfeleik még állami cégek, fürdők és önkormányzatok.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai