hirdetés
hirdetés

Megújul egy négycsillagos hotel Gyulán

Az Elizabeth Hotel Gyula már a lezárások előtt, november 1-jén bejelentette, hogy ideiglenesen bezár, mégpedig azért, hogy teljes körű és nagyszabású felújítási, átépítési munkák után, magasabb szintű szolgáltatást nyújtó szobákkal nyithasson újra.

hirdetés

A bővítési és felújítási munkák során bővül az étterem és a bár, valamint új, erkélyes szobák épülnek. A Gyulai vár irányába néző 5 szoba helyett 6 junior lakosztályt alakítanak ki. Optimális építészeti megoldásokat feltételez, hogy a nyilatkozat szerint összességében nagyobb légterű, jobb felszereltségű szobák épülnek. A szálloda többi szobája is deluxe szintnek megfelelően alakul át - írja a Spabooknet.hu.

Azért, hogy az erkélyek ne egy parkolóra nyíljanak, a szálloda eddigi parkolóját elköltöztetik és a helyén élményelemekkel ellátott, Jacuzzival is felszerelt zöld parkot alakítanak ki. A gyulai szálloda a tervek szerint 2021 tavaszán fogadhatja majd az első vendégeket, remélhetőleg addigra a járványhelyzet lehetővé teszi nem csak az utazást, hanem a Gyulai Várfürdő látogatását is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai