hirdetés
hirdetés

Termálvizes wellness hotelt építenek Zalakaros mellett

A Zalakarossal szomszédos Garabonc községben lévő ingatlan, illetve az ott található termálvízbázis kitermelési joga került egy tőzsdén jegyzett társaság érdekeltségébe.

hirdetés

Az érdekeltségükbe tartozó TRIMAN Építőipari Kft. egy projektcéget alapított Termál Hotel Nyugat Kft. néven. Utóbbi céget 262 millió forintos jegyzett tőkével alapították abból a célból, hogy a Zalakarossal szomszédos Garabonc községben turisztikai fejlesztést hozzon létre. Ebbe a társaságba apportáltak egy 1,5 hektár területű belterületi ingatlant, valamint az ez alatt található termálvízkészlet kitermelési és felhasználási jogát.

A felhasználásról a következőt írja a SET GROUP Nyrt.: “A Termál Hotel Nyugat Kft.-nek – mint projektcégnek – a célja, hogy a Garaboncon elhelyezkedő ingatlanon előkészítse a térség egyik turisztikai szempontból jelentős beruházását, majd az előkészítő fázis után az érdeklődők számára értékesítse azt. A beruházás során egy minden igényt kielégítő, a családok pihenésére fókuszáló wellness hotel és sportközpont kerül létesítésre, amely kiválóan illeszkedik a régió turisztikai törekvéseibe.

A SET GROUP Nyrt. nem titkolt célja, hogy a beruházással és értékesítéssel megalapozza és megerősítse a térség nagybefektetői csoportjaival való kapcsolatát, ezzel is biztosítva a jövőbeni megrendeléseket és közös projekteket.” A SET GROUP Nyt. részvényein belül közel 70 százalékos a közkézhányad aránya, a cégben jelenleg 5 százalék feletti tulajdonrésszel rendelkezik a J.G. Sunflower Kft., Sóvágó László és Sóvágó Sándorné.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai