hirdetés

Hévíz: támogatás csak koronás minősítésre

A harmadik alkalommal útjára indított hévízi magánszálláshelyek fejlesztését segítő pályázati rendszerben csak azok indulhatnak, akik megkapták, vagy bizonyíthatóan igényelték a koronás minősítést — írta meg a Balatontipp.hu.

hirdetés

A tízmillió forintos alapon nyugvó támogatási rendszert a Hévízi Szobakiadók Szövetsége kezdeményezte. A három éve működő rendszer célja a szálláshelyek minőségének javítása. Az önkormányzat reményei szerint az ebbe fektetett pénz a növekvő vendégéjszakák és remélhetőleg a szintén növekvő adófizetési hajlandóság révén többszörösen gyümölcsözik majd a jövőben.

A programot a Hévízi TDM egyesület bonyolítja. Az egyesület elnöke, Horváth Orsolya és Lajkó Ferenc, a Hévízi Szobakiadók Szövetségének elnöke november 16-án, egy a témában szervezett sajtótájékoztató során elmondták, hogy a következő évi pályázati feltételek közt egy nagyon lényeges változás lép életbe: a támogatás megítéléséhez elengedhetetlen lesz a kiadható szálláshelyeknél a „Koronás minősítés” megléte, vagy ennek híján legalább a minősítési eljárás megindítása. Az új pályázati kiírás november 17 óta a város honlapján elérhető.

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk