hirdetés

Hévíz: támogatás csak koronás minősítésre

A harmadik alkalommal útjára indított hévízi magánszálláshelyek fejlesztését segítő pályázati rendszerben csak azok indulhatnak, akik megkapták, vagy bizonyíthatóan igényelték a koronás minősítést — írta meg a Balatontipp.hu.

hirdetés

A tízmillió forintos alapon nyugvó támogatási rendszert a Hévízi Szobakiadók Szövetsége kezdeményezte. A három éve működő rendszer célja a szálláshelyek minőségének javítása. Az önkormányzat reményei szerint az ebbe fektetett pénz a növekvő vendégéjszakák és remélhetőleg a szintén növekvő adófizetési hajlandóság révén többszörösen gyümölcsözik majd a jövőben.

A programot a Hévízi TDM egyesület bonyolítja. Az egyesület elnöke, Horváth Orsolya és Lajkó Ferenc, a Hévízi Szobakiadók Szövetségének elnöke november 16-án, egy a témában szervezett sajtótájékoztató során elmondták, hogy a következő évi pályázati feltételek közt egy nagyon lényeges változás lép életbe: a támogatás megítéléséhez elengedhetetlen lesz a kiadható szálláshelyeknél a „Koronás minősítés” megléte, vagy ennek híján legalább a minősítési eljárás megindítása. Az új pályázati kiírás november 17 óta a város honlapján elérhető.

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk