hirdetés
hirdetés

Idegenvezetők jártak Esztergomban

December 14-én, vasárnap idegenvezetőket látott vendégül Esztergom. A néhány éve folyó program célja, hogy az aktív idegenvezetők első kézből értesüljenek Esztergom régi és új látnivalóiról és ezáltal pontos képet adhassanak Esztergom múltjáról, jelenéről és jövőjéről az általuk kalauzolt turistáknak.
hirdetés

A programot az ötletadó, Pócsik György szervezte és nyitotta meg, aki jelenleg tanácsadóként segíti Esztergom utazási irodáját, a Gran Tours Kft-t. A magas szintű és részletes vezetést Koditek Pál tartotta, aki nem csak a város és környéke múltját, de jelenét és a jövőre vonatkozó terveit is részletesen kifejtette. A túra során a csoport először az esztergomi Várhegyet tekintette meg, majd az Aquasziget élményfürdőt, az épülő Mária Valéria Hotelt, a nemrég megújult Széchenyi teret és Vincze László festőművész időszaki kiállítását, majd zárásként egy rövid felvidéki körút színesítette a napot.

A vezetésen mintegy 40 turisztikai szakember vett részt, akik Haász Piroska és Bálint Zoltán koordinálásában érkeztek a városba.

A program megvalósulásáért külön köszönet illeti Matus Tímea irodavezetőt és Zoltai Dániel ügyvezetőt, akik a Gran Tours Kft részéről biztosították a program hátterét továbbá Meggyes Tamást, Esztergom polgármesterét, aki a kezdeményezés mellé állva évek óta támogatást biztosít a sikeres megvalósításhoz.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk