hirdetés

Jótékony főzőcske a Corinthiában

2012. december 13-án este a Corinthia Hotel Budapest és a Csodalámpa Alapítvány által szervezett közös jótékonysági főzőtanfolyamon vendégeskedtek a HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft.  munkatársai. 

hirdetés

A program célja ezúttal is az volt, hogy a főzőtanfolyam bevételét egy-egy beteg gyerek kívánságának a teljesítésére fordítsák. A vacsora első két fogását Bolyki Péter executive sous chef segítségével közösen készítették el, ennek során a vendégek elsajátíthatták a főbb konyhai mesterfogásokat a séf tanácsai szerint és igazi mesterszakácsoknak érezhették magukat. A harmadik fogásnál viszont már csak az alapanyagok álltak rendelkezésre és egy mini főzőverseny keretében kellett elkészíteni a finomságokat. A lelkes konyhaművészek a verseny végén megérdemelten fogyasztották el a kreációkat egy kellemes vacsora keretében. A Corinthia Hotel Budapet, a Csodalámpa és a HVG-ORAC Kiadó közös összefogásában egy kislány notebookot, egy kisfiú pedig telefont kaphat, hogy ezek segítségével tudjanak tanulni, illetve tarthassák a kapcsolatot a szüleikkel, barátaikkal.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk