hirdetés
hirdetés

A legjobbakat díjazta a MUISZ

A Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) először díjazta a legjobban, legmegbízhatóbban teljesítő szolgáltatókat.

hirdetés

Az elismeréseket április 18-án adták át a szövetség Magyar Tudományos Akadémia épületében megrendezett vacsorája alkalmából. 

„Mert a nyitás óta kiszámítható és megbízható” — jellemezte Drégely Ágnes, a Tour East Tour tulajdonos-ügyvezetője, a MUISZ beutaztató bizottságának vezetője a 2017 szállodája elismerést elnyerő Continental Hotel Budapestet, majd átadta a díjat a szálloda két vezetőjének, Géher Zoltánnak és Jakab Gábornak.

Hasonlóképpen dícsérő szavak kíséretében adta át az oklevelet Takács Péter, a MUISZ MICE-bizottságának elnöke 2017 rendezvényhelyszíne képviselőjének, Szunyi Barbarának.

A Qatar Airways az a légitársaság, amelyik „az utazási irodákat nem nyűgnek tekinti” — fogalmazott Simon András, a MUISZ légiközlekedési bizottságának elnöke és átnyújtotta a 2017 légitársaságának járó elismerést Skoda Júliának és Sárik Tamásnak.

Jakus József, a közúti közlekedési bizottság nevében Golovics Edinának és Illés Rolandnak nyújtotta át az év személyszállító vállalkozásának járó elismerést. A két szakember a díjazott La Via Travel képviseletében érkezett.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk