hirdetés

A turizmus új vezetőivel tárgyalt a MUISZ

A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének elnöksége bemutatkozó megbeszélésen járt dr. Ruszinkó Ádám turizmusért felelős helyettes államtitkárnál, valamint dr. Faragó Péternél, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatójánál.

hirdetés

Mindkét megbeszélés konstruktív légkörben zajlott.  A MUISZ képviselői szakmai tapasztalatukat, tudásukat ajánlották fel és együttműködési készségükről biztosították a turisztikai szakma új irányítóit. Rámutattak az utazási irodákat érintő legfontosabb problémákra, melyek megoldásához a két vezető segítségét, közreműködését kérik. Így szóba került többek között a HIPA, a reklámadó online hirdetéseket érintő része, a magyar viszonyokra optimalizált légitársaság súlyos hiánya, informatikai fejlesztéseket támogató pályázatok szükségessége, az egyes marketingakciók és külföldi vásári részvételek kiszámíthatóságának, tervezhetőségének fontossága.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk