hirdetés

Aranykulcsosok, ha összejönnek

Néha tiszta szerencse, ha az ember elhagyja az autója forgalmi engedélyét. Így, kocsi nélkül,  nyugodt szívvel koccinthattam a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének szokásos évköszöntő partiján az ott megjelentekkel.

hirdetés

Az immár hagyománnyá váló hangulatos összejövetelre ezúttal a Párisi Udvar Hotel Budapest Passage részében került sor január 9-én estébe hajló időpontban, ahol a hazai szállodák concierge-pultjaiban dolgozók legjava találkozott, hogy együtt köszöntsék az idei évet, 2022-őt.

 

Először a ház igazgatónője, Schwindt-Kiss Andrea köszöntötte a megjelenteket, aki azt is elmondta, nagy megtisztetletés számukra, hogy a legnagyobb ilyen jellegű szakmai szervezet tagjait láthatják vendégül.

Majd Flesch Tamás, az MSZÉSZ tiszteletbeli elnöke köszöntötte az egybegyűlteket, aki hozzátette, pontosan tudja és ismeri - szállodákat üzemeltető szakemberként - , hogy nincs könnyű helyzetben ma a portás-szakma, hiszen a covid uralta helyzetben jönnek-mennek a kollégák a pultban, feltéve, ha olyan szerencsés helyzetben van az adott ház, hogy nyitva tarthat ebben a sokszor vendégmentes időkben.

Ezt követően egy autósflotta szolgáltató cég ügyvezetője, Sződi János (Avalon) kapott szót, aki az egri borvidék szomolyai tájairól származó borokat mutatta be röviden, azon okból, hogy éppen ő hozta a rendezvényre ezeket a borokat, méghozzá saját pincészetükből.

Végül a concierge-ek nevében Buday Péter, az Aranykulcsosok elnöke köszöntötte szép számban megjelent kollégáit, majd hamisítatlan jókedvvel kezdetét vette a program nem hivatalos része: a közös poharazgatás jóízű beszélgetésekkel körítve, rég várt, elmaradt találkozások pótlása.

Abban a reményben váltak el az Aranykulcsosok, hogy az idei év biztos jobb lesz, mint a mögöttük hagyott kettő - amelyek meghatározóan a covid jegyében teltek -, miközben azt is megállapították, mindannyian tudják, a concierge pult mindig is egy szálloda szíve-lelke, anélkül nem működhet sikeresen egy ház, ezért ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a nehézségek ellenére a legjobbat hozzák ki munkájuk során.

 

Vágó Ágnes, főszerkesztő
a szerző cikkei

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk