hirdetés
hirdetés

Díjeső a MABEUSZ-nál

Ünnepélyes keretek közt adta át a tavalyi évi közös munka eredményei alapján odaítélt szakmai díjait a Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ) január 31-én, a Hotel Moments-ben.

hirdetés

A szövetség korábbi elnöke, jelenleg alelnöke, Kálmán István számolt be először a jelen lévőknek a díjátadó előtt sorra került workshopról, amit a Magyar Turisztikai Ügynökséggel (MTÜ) közösen tartottak. Valamint bemutatta a decemberben választott új vezetői csapatot, az új elnöknővel, Lázár Judittal az élen, és elmondta, ő Makai Éva, leköszönő alelnöki teendőit vette át, és tölti be az alelnöki pozíciót, Kanel Judit mellett. Az új bizottsági alelnökök is említésre kerültek, majd bizakodásnak adott hangot rövid köszöntő beszédét zárva: "A tavalyi évünk kimagasló volt, de valószínűleg az idei ezt is túlszárnyalja majd."

A meghívottak ezután egy franciaországi síelésből kaptak rövid ízelítőt, az idei szállodai díjazott, a Continental Hotel Budapest sales vezetőjének jóvoltából: Jakab Gábor ugyanis épp egy francia sírégióban tölti szabadságát, onnan köszönve meg háza nevében a rangos szakmai elismerést.

Az étterem kategória idei nyertese, Jenei Gábor viszont nagyon is jelen volt: ő a Spoon Étterem és a beutaztató irodák közötti, egész éves sikeres együttműködés okán vehette át az oklevelet.

Majd egy legendás dátum következett: 1990. május 1 - ekkor indította ugyanis útjára a Dunán Németh György Legenda elnevezésű vállalkozását, amely azóta egyre szélesebb körben, egyre több vendéget fogadva, folyamatosan növelve hajóinak és szolgáltatásainak körét, télen-nyáron üzemel.

dr. Erdei Bálint, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) korábbi elnöke, jelenlegi alelnöke, a két szövetség közti jóviszony elismeréseként kapta a MABEUSZ 2018 partnere díjat, amelyet a következő szavakkal köszönt meg: "2018 sikeres évünk volt, de azt kívánom, 2019 legyen a közös szakmai lobbi rekordéve!"

A MABEUSZ elnöksége és tagjai gondolkodtak egy darabig citromdíj odaítélésén is (lenne, aki kapná), de végül úgy döntöttek, hogy személyesen beszélik inkább meg az ellentéteket azzal a szolgáltatóval, akit ez a díj megilletne.

 

Gratulálunk 2018 díjazottjainak!

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai