hirdetés

Egy budai szálloda Európa 25 legjobbja közt

A TripAdvisor a napokban tette közé a Travelers' Choice Award 2022 Best of The Best hotelek listáját, ahol a Hotel Clark Budapest - Európa 25 legjobb szállodája között szerepelt.

hirdetés

A Tripadvisor vendégértékelései alapján odaítélt Travelers' Choice Awards a legjobb 25 európai hotelt (Top 25 Hotels Europe) értékelte idén, köztük a Hotel Clark Budapestet, amely 24. helyezettként most egyedüli magyar szállodaként, immár második éve tudhatja magáénak ezt a megtisztelő díjat.

Lobby, Hotel Clark Budapest
Lobby, Hotel Clark Budapest
 

„Az külön megtiszteltetés számunkra, hogy mi képviselhetjük hazánk szállodaiparát az európai mezőnyben. Köszönjük a bizalmat, munkatársaink munkájának elismerését és a támogatást, hiszen a legértékesebb vélemény a vendégeink visszajelzése és tapasztalata!", mondta Lukács István, a Hotel Clark Budapest szállodaigazgatója

Travelers' Choice Award 2022 Best of The Best, Top 25 Hotels Europe díjazott szállodáinak rangsora az alábbi linken megtekinthető: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cTop-g4

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk