hirdetés

Egyiptomban járt a Green Travel partnereivel

Az egyiptomi kultúra és gasztronómia világába csöppentek bele annak a 30 utazási irodának a képviselői, akik részt vettek a Green Travel által szervezett tanulmányúton.

hirdetés

A 36 fokos hőségben nem volt könnyű dolga a csoportnak, de a délelőtti munka után minden nap jutott idő a pihenésre és a fürdőzésre is.

Többek között Hurghada, Makadi Bay, El Gouna, Sahl Hasheesh hoteleinek széles választékát nézték meg a meghívott vendégek, de megcsodálhatták a Vörös-tenger állat- és növényvilágát egy félnapos hajókirándulás keretein belül egy korallpad feletti megállóval. A delfin show, az akvárium, a beduin est is a szórakozást és a kikapcsolódást biztosította.

A Green Travel kollégái találkoztak az egyiptomi partnercég tulajdonosaival, akik bebizonyították, mennyire rugalmasan és gyorsan kezelik a kéréseket, utaskívánságokat.

A Green csapatnak nem sok idő jut a „pihenésre”, hamarosan ugyanis 180 fő utazási irodai dolgozót visznek Party Járaton Törökországba.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai