hirdetés

ETI - Air Cairo: áprilistól heti két járat Hurghadára

A nyári szezon közeledtével élénkül az egyiptomi utazások iránti kereslet.

hirdetés

A tél folyamán az Air Cairo menetrendszerinti járatával (melyen az utazásszervező ETI a helyek több mint kétharmadát lekötötte) havonta több százan pihentek a Vörös-tenger partján. Az érdeklődés növekedése miatt a tervezett májusinál jóval korábban, április 5-től már szerdai indulással is foglalhatók az ETI hurghadai programjai, ekkor indítja ugyanis az Air Cairo a második Budapest-Hurghada járatát, amelyen az ETI a helyek döntő részét lekötötte.

A harmadik járat a tervek szerint június 16-án, pénteken indul (júniusra alig van már rajta szabad hely) és az előző kettőhöz hasonlóan a nyári szezonban végig közlekedik. A három induló járat lehetővé teszi hosszabb (10-13 napos) turnusok foglalását is, a megszokott egy- és kéthetesek mellett.

Emellett a várakozást felülmúló ütemben halad a június 14-től közlekedő Budapest-Sharm el Sheikh ETI-charterjárat helyeinek értékesítése is, de a télen meghirdetett debreceni indulású hurghadai járatra is jól fogynak a helyek.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai