hirdetés
hirdetés

Február 20-tól megújul a Fireflies.com

Szerkesztőségünk is meghívást kapott a svájci bejegyzésű, utazási szolgáltatásokat direkt értékesítési rendszerben (MLM) kínáló Fireflies legutóbbi budapesti bemutatójára, ahol kiderült, hogy hamarosan változnak a tarifák és megújulnak egyes szolgáltatások.

hirdetés

Palásti Péter, a fireflies.com független disztribútora mutatta be a komplex foglalási rendszerként definiált Fireflies működését. Az MLM-rendszerben működő cég szálláslehetőségeket, repülőjegyeket, programokat, utasbiztosítást, transzfert és autóbérlést kínál az utazni vágyóknak.

A cég 2011-ben indította szolgáltatását és több mint egy éve tagja az Európai Turisztikai Szövetségnek (ETOA). A felelősségbiztosítást a honlapjukon partnerként feltüntetett Die Mobiliar, míg az utasbiztosítást az ERV nevű társaságok biztosítják. A prezentációból megtudtuk, hogy GDS-technológiát használnak, ugyanakkor szerződéses partnerük a booking.com és hasonló nagynevű foglalási rendszerek is, és jelenleg közel egymillió hotel foglalható az oldalon.

A Fireflies oldalán elérhető ajánlatok nyilvánosak és bárki számára megtekinthetőek. A foglalási rendszer használata azonban regisztrációhoz kötött – tudtuk meg: előbb egy meghívás szükséges, majd valamely utazási csomag megvásárlása. A Basic csomag ára február 20-ig 516 dollár. Ez a csomag egy évig ad portálhasználati jogosultságot. Az elmúlt év végén bevezetett újdonság, hogy bármely felhasználó korlátozott számban, de más számára is foglalhat szállást. A Basic mellett Smart vagy Life csomagot választhatnak az utazók. Minden csomag ára felhasználható szállás és ellátás foglalására, azaz a befizetett összeg leutazható. A csomagok között egyelőre nincs átjárási lehetőség az érvényességi idő végéig.

Palásti Péter szerint rendszerüknek számos előnye van a hagyományos, utazási irodán keresztül történő foglaláshoz, illetve a most ismert online foglalási oldalakhoz képest. Korszerű online rendszerük nagyszámú foglalást tud kezelni egyszerre, nincs sorban állás. A weboldal felhasználóbarát és modern dizájnnal rendelkezik. Az oldaluk nem irányít át más oldalakra, személyre szabott livechat-et és 24 órás, több nyelven elérhető hotline-t biztosítanak utazóiknak. Árgaranciát vállalnak az ajánlataikra, ha máshol ugyanazon feltételekkel olcsóbban megtalálja valaki az adott ajánlatot, a különbözet 155%-át visszakapja. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már több utazási irodával is sikerült viszonteladóként leszerződniük.

A cég február 20-tól több újítást is bevezet, változnak a csomagárak, megjelennek a promóciós ajánlatok, de részletfizetési lehetőséget kínálnak fel minden utazási csomagjukra. Egy Basic csomagot például három szakaszban (138+138+280=556 dollár) lehet majd megvásárolni.

Balázs Zsuzsanna
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk