hirdetés
hirdetés

Folytatódik az MTÜ belföldi kampánysorozata

„Búcsúztasd pihenéssel az őszt” címmel folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata, amely a gazdag, őszi kulturális és kulináris programkínálat mellett ezúttal a sokszínű hazai feltöltődési lehetőségeket mutatja be. Magyarország fürdőhely kínálata rendkívül sokszínű,és minden évszakban nagyszerű lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. Az MTÜ az őszi-téli időszakban többek között azzal segíti az utazást tervezőket, hogy egy online térképre helyezte a hazai gyógy- és élményfürdőket, megkönnyítve az utazási döntések meghozatalát.

hirdetés

A Magyar Turisztikai Ügynökség kampányának fő célja, hogy bemutassa, Magyarország négy évszakos úti cél, és megannyi csodával várja a belföldi utazóközönséget az őszi-téli időszakban is. "Arra törekszünk, hogy megmutassuk: ilyenkor is érdemes elutazni az ország különböző pontjaira és ott a feltöltődés élményét választani; a fiatalokat pihentető wellness, a családokat szórakoztató beltéri strandolás, az idősebb korosztályt pedig gyógyhatású regenerálódás várja az ország legendás és kevésbé ismert fürdőhelyein egyaránt" - áll a társaság közleményében.

A természetes regenerálódást segítő hazai gyógy-és élményfürdőket összegyűjtötte és egy online térképre helyezte az MTÜ, amit november 14-től a csodasmagyarorszag.hu weboldalon a Fürdőtérkép menüpontra kattintva érnek el az érdeklődők. A kiválasztott fürdőhelyről részletes információval szolgálnak, így már indulás előtt minden tudnivaló az utazók rendelkezésére áll, hogy a lehető leghatékonyabban használják ki a feltöltődésre szánt időt.

Az MTÜ egy új kisfilmmel is inspirál az ország kincseinek felfedezésére az év végi időszakban, melyet itt lehet megnézni:

Az integrált őszi-téli kampány eredményeként az MTÜ bízik benne, hogy minél többen kelnek útra párban vagy családdal, hogy felfedezzék valamely hazai fürdőhelyet és környékét, elmerüljenek a feltöltődés élményében és ezt szeretteiknek is továbbadják a legkedvesebb karácsonyi ajándékként. Többek között ebben is segít a Széchenyi Pihenőkártya, amelyaz őszi-téli időszakban is nagyszerű lehetőség a kikapcsolódni vágyóknak, legyen szó akár gyógyfürdőzésről vagy wellness-szolgáltatásokról.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai