hirdetés
hirdetés

Hétvégén rendhagyó Országos TDM találkozó

Rendhagyó eseményre készül a Magyar TDM Szövetség 2023. május 12-13-án. A XXVIII. Országos TDM találkozójukra ezúttal nem csak a jelenleg is a szakmában tevékenykedő kollégákat várják nagy szeretettel, hanem mindenkit, akinek az elmúlt 20 évben meghatározó szerepe volt a magyarországi térségi turizmusmanagement rendszer modernizálási kísérletében, és szeretné – legalább egy nap erejéig –  újra „TDM-es”-nek érezni magát - tájékoztatta lapunkat a Magyar TDM Szövetség.

hirdetés

„Fogadó desztinációként nem véletlenül került előtérbe Tihany. A helyi TDM működési alapjainak szervezeti és funkcionális újraszervezése , a helyiek akarása és elszántsága, valamint a szolgáltatók hozzáállása jó példaként szolgálhat a kollégák részére” – mondta el Horváth Viktória a Magyar TDM Szövetség titkára. „Rendezvényünkre tudatosan olyan időpontot választottunk, amely a TDM világától mára már elszakadt, de számunkra oly kedves régi kollégáknak is alkalmas lehet: ha nem is tudják az egész pénteki napot velünk tölteni, munkaidejük végeztével bármikor csatlakozhatnak  a délután és az este folyamán a várhatóan szép számban odasereglő TDM-szervezetekhez.”

Depositphotos
Depositphotos

A Tihanyi Legenda Nonprofit Kft.-vel és a Tihanyi Turisztikai és Marketing Egyesülettel közösen szervezett program első felében Közgyűlésre (csak tagoknak), valamint Aktuális kérdések órájára (jelenlegi kollégáknak) kerül sor, ahol a szervezeteket leginkább érintő változásokat, eredményeket, beszélik meg és értékelik az egybegyűltek. A program 13.15-től válik mindenki számára nyitottá: kisvonatos városnézés, tematikus séta, a Tihanyi Magtár – TDM Iroda megtekintése, ahol Juhász Gábor és Petróczi Orsolya a tihanyi szervezet újratervezéséről és annak tapasztalatairól fog beszélni, amit balatoni hajózás és közös grillvacsora követ. A hajón Semsei Sándor elnök röviden értékeli a szervezeti rendszer kialakításának kezdetei óta eltelt 20 év eredményeit. A napirend elengedhetetlen részét képezi a közös emlékek felidézése, hol kötött keretek között (’Múltidéző vetélkedő’, ’Legemlékezetesebb pillanataink’, ’Desztinációs nyereményjáték’), hol szabadon, hiszen „az igazi értéket számunkra mindig egymás társasága, a közös nevetések és élmények adják”.

Részletes program ITT található, a regisztrációt 2023. május 09-ig a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével várják a szervezők!

Kérdés esetén keressék Horváth Viktória, titkárt az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk