hirdetés
hirdetés

Kapacitásnövekedés a Green Holidaysnél

Gépei kapacitásának a növeléséről számolt be a Green Holidays. Mint azt Mihálka Róbert értékesítési vezetőtől megtudtuk, bizonyos járatnapokon nagyobb gépekkel repülnek a Török Riviérára.

hirdetés

Az első charter járatuk Antalyába szombaton, május 27–én száll fel. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szombati járatláncukat az eredetileg tervezett 180 fős Freebird gép helyett az Onur Air 219 fős gépével repülik.

A második járatlánc június 11-én indul a Freebird légitársaság 180 fős Airbus-ával. A harmadik lánc szerdai napokon fog repülni június 14–től. Ezt a láncot is nagyobb gépre cserélték. A kereslet miatt itt is 219 fős Onur járat fog közlekedni.

A negyedik hétfői lánc sem maradt érintetlenül, így a hétfői napokon is 219 fő tud majd elutazni velük a Török Riviérára.

Debrecenből a tervezett Freebird 180 fős Airbus-a fogja az utasokat szállítani. 

"A korábbi előrejelzések szerint megvalósulni látszik a last minute szezonnal kapcsolatos várakozás. A nyugodt és biztonságos Török Riviéra ismét felkapott lett az utasok körében és a verhetetlen ár-érték arány egyértelműen mutatja, hogy visszatér az első számú desztinációk közé Törökország.

Mivel a júniusi járataink már 99%-ban tele vannak, így teljes mértékben a főszezoni gépekre koncentrálunk és speciális akciókkal készülünk" – mondta el Mihálka Róbert.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk