hirdetés

Megérkezett Törökországból a Green Travel PartyJárata

180 fővel a fedélzetén indult el a PartyJárat Törökországba, hogy a szezon végi fáradtságot hatalmas partikkal és némi munkával megfűszerezve pihenjék ki.

hirdetés

A parti már a repülőgépen elkezdődött, ahol a felszállást hatalmas ováció üdvözölte, majd a hangulatot a személyzet által felszolgált pezsgő emelte a magasba.

Első este a Long Beach Harmonyban található Tropicana Disco varázslatos környezete és DJ Junior zenéje vette le lábáról a vendégeket. A partyjárat tiszteletére fellőtt tűzijáték csak emelt a hőfokon, ami reggel négyig nem lankadt.Második nap napközben a munka vette át a főszerepet, amit a kevés alvással töltött óraszám se akadályozott, sőt a szervező legnagyobb meglepetésére könnyen és lazán vett a partisereg! A 2016-os nyári szezonban fontos szerepet játszó Kirman Hoteleket mutatták be rekord sebességgel, hogy utána minél előbb elfoglalhassák második szállásukat a Voyage Hotel Belekben.

Az este és az éjszaka a beleki régió prémium szállodájában, a Maxx Royal Belekben folytatódott, amit Göktas Merdol cégvezető tulajdonos köszöntője és rövid prezentációja indított el.

Ennek során megemlítette, hogy a nyári főszezonban 19 charterjárat volt a csúcs, ami Törökországba közlekedett teltházzal. Pár mondatban említést tett a nemrég vásárolt 10 MAN buszról és az Isztambulban található vízumközpontról is.

A Voyage és Maxx Royal hotelek bemutatása után egy soha el nem felejthető vacsora, majd a DJ Bárány Attila és DJ Junior által húzott talpalávaló ismét reggel négyig tartotta ébren a ParytJárat meghívott vendégeit.

Az utolsó napon közel 30 fokban a napozásé és a pihenésé volt a főszerep. A hazaúton egy fáradt, de Budapestre egy élményekkel teli csapat érkezett meg.

Volt itt minden, folyt a pezsgő, tűzijáték, parti, tánc hajnalig, de a Green Travel a munkát se hagyta ki, ezzel is segítve az értékesítés és hangsúlyozva, hogy az egyik nem tud a másik nélkül működni.

Az utazásszervező nem áll meg: már most készülnek a Work-Showra, a katalógusbemutatóra és Utazás kiállításra, hogy a szokásos színvonalon tudják partnereiket kiszolgálni a jövőben is.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai