hirdetés
hirdetés

Mozgalmas őszre készül az MTÜ

Nemzetközi turisztikai vásárokban és tematikus szakmai rendezvényekben gazdag őszre készül a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). Mind a hivatásturizmus, mind a bor és gasztronómia, mind pedig a nagy utazási vásárok területén a legjelentősebb rendezvényeken való részvételre is készül az MTÜ és kiállító partnerei.

hirdetés

Szeptember 5-7. között Mainz-ban, a ZDF német televíziós társaság által szervezett Magyar Napokon vesz részt az MTÜ saját standdal. Eközben elkezdődik és szeptember 6-10. között zajlik a CMT Stuttgart, az utazás szerelmeseinek turisztikai kiállítása, amelynek 2018-ban díszvendége is lesz Magyarország.

Szeptember 26-29. között már Párizsban jelenik meg az MTÜ, az IFTM Top Resán, Franciaország legnagyobb turisztikai szakmai vásárán, amelyen 160 desztinációt mintegy 1600 kiállító képvisel majd.

Októberben a Las Vegas-i IMEX America MICE kiállítás is fontos rendezvénynek számít, mert itt komoly érdeklődés mutatkozik Budapest iránt. Október 12-14. között tartják Olaszország legnagyobb turisztikai szakmai kiállítását Riminiben, a TTG Incontrit, ahol szintén jelen lesz ügynökségünk.

A közép-kelet-európai térség együttműködésének jegyében 16 ország egységes arculattal jelenik meg Ázsia prominens turisztikai szakmai kiállításán, a GTEF-en Makaóban.

Novemberben Londonban kerül sor a WTM-re, a világ második legnagyobb turisztikai szakmai kiállítására, amelyen 5000 desztináció képviselteti magát, köztük természetesen hazánk is.

Ebben a hónapban Ázsiában is újra lesz kiemelt rendezvény, a ProWine China, amely a kontinens legnagyobb bor kiállítása és vására, ezt november 14-16. között Shanghaiban tartják.

Idén Budapest ad otthont az Ifjúsági Sommelier világbajnokságnak szeptember 28-30. között, amelyre 5 kontinens 16 országából érkeznek 31 év alatti ifjú sommelier-k versenyezni, közülük többen díjazott és elismert – nem egy esetben Michelin-csillagos – éttermekben szereztek már tapasztalatokat.

A sok külföldi megjelenés mellett fontos kiemelni az ősz legnagyobb hazai nemzetközi szakmai eseményét: az European Travel Commission (ETC) nálunk rendezi meg 94. közgyűlését.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk