hirdetés
hirdetés

Ön szerint úgy jó a Margitsziget, ahogy van?

Felméri a fővárosi önkormányzat a Margitszigetet használók véleményét a pihenősziget-jelleg megerősítéséről, valamint a jelenlegi szolgáltatások népszerűségéről - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdán az MTI-vel.

hirdetés

A sziget fenntartójaként a fővárosi önkormányzat értékelni szeretné, hogy a parkhasználat, az elérhető szolgáltatások mennyisége és színvonala, a parkot érő terhelés egyensúlyban van-e, fenntartható-e - olvasható a hivatal közleményében. Azt írták, a látogatók magas száma, illetve a szigeten zajló tevékenységek sokfélesége miatt az elmúlt időszakban ugyanis egyfajta túlhasználat érződik.

Depositphotos
Depositphotos

Többek között ezért is vizsgálják felül a főváros közterület-használati rendeletét. A kérdőív kitölthető online a fővárosi önkormányzat honlapján, a budapest.hu/lapok/margitsziget.aspx címen vagy a szigeten található intézményekben papíron október 19-ig - közölte a Főpolgármesteri Hivatal.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk