hirdetés
hirdetés

Stájerország túl szép ahhoz, hogy rövid ideig maradjon!

Fedezze fel a stájer életérzést Ausztria zöld szívében!

hirdetés

A különleges kulináris élményeket kínáló délvidéknek, az aktív programok egész sorát nyújtó alpesi tájaknak és a tartományi főváros, Graz inspiráló légkörének köszönhetően a Stájerországban töltött napok hosszabbnak tűnnek az átlagosnál. Ausztria zöld szívében tökéletesen kombinálhatóak egymással a kerékpározás és túrázás közben átélt sportos élmények, valamint a különféle kulináris és kulturális kalandok. Emellett a tartomány magas minőségű szálláshelyekkel és hamisítatlan stájer vendégszeretettel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Utazásszervezők és -közvetítők számára egész Stájerország – beleértve mind a 10 régiót – kínálata elérhető a Steiermark Tourismus új, utazási irodák részére létrehozott b2b honlapján (magyar, cseh, német és angol nyelven). Stájerországba tervezett utazáshoz minden egy helyen: szállodák, panziók és kunyhófalvak, továbbá látnivalók és kirándulóhelyek.

További információk:

Steiermark Tourismus

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.steiermark.com/sales

© Steiermark Tourismus / ikarus.cc
© Steiermark Tourismus / ikarus.cc

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk