hirdetés
hirdetés

Szaúd-Arábia és Japán is felkerült az 1000 Út térképére

Szaúd-Arábia és Japán is felkerült az 1000 Út térképére, az egzotikus, és kisebb csoportos utakat szervező iroda emellett a már meglévő útjai közül többet is kibővített. Az iroda csatlakozva a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) felhívásához, katalógusában és a honlapon is teljes árat tüntet fel.

hirdetés

Gorszkij Jaroszlav, az iroda vezetője az új katalógus bemutatásán azt mondta, idén 154 körutazást szerveznek 101 országba 401 időpontban, a kínálat 22 új körutazással bővült.

Szaúd-Arábián és Japánon a Norvégiához tartozó Lofoten-szigetek, Ghána, Sao Tomé és Principe vált még elérhetővé, új körutakat indítanak az Egyesült Államok több nemzeti parkjába, Elzász-Lotaringiába is. Az eddig is meglévő szentpétervári túrákat most már a Baltikummal kiegészítve is lehet foglalni, Oroszországban idéntől a transzszibériai vasút teljes hosszán végig lehet utazni az iroda szervezésében, illetve új hajóutak is rendelkezésre állnak, köztük Karib-tengeri, New-York-i és japán utak is elérhetővé váltak.

A tavalyi évvel kapcsolatban Gorszkij Jaroszláv kiemelte, hogy 25 százalékkal emelkedett a forgalmuk, az cég árbevétele meghaladta a 3,2 milliárd forintot. Tavaly 216 csoportban 6 ezer utast szolgáltak ki, ebből egzotikus útra 90 csoport jelentkezett.

A Turizmus Online-nak nyilatkozva Gorszkij Jaroszlav azt mondta, számukra a minőség a legfontosabb, ezért szerveznek kisebb csoportoknak utakat, és mindig belvárosi, minőségi szállodákban biztosítanak szállást. Bár az elmúlt évben jelentős növekedést tapasztaltak az utasszámban, sok célállomást már lefedtek, de mindig vannak új lehetőségek, már most tervezik a következő évi újdonságokat, így van még potenciál a 15-20 fős csoportoknak szervezett utazásokban is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk