hirdetés

Szüreti mulatság a Continental Hotellel

A hétvégén, immár tradicionálisnak mondható, hatodik alkalommal megrendezett, pezsgőkostolóval egybekötött szüreti mulatságra invitálta partnereit a Continental Hotel Budapest.

hirdetés

A nap az Etyek-Öreghegyen levő szőlőtőkék árnyékában indult, ahol a kezdeti napsütést követően (sokak bánatára) egy villámzápor vetett véget a szüret munkás részének.

A szálloda értékesítő- és marketing-csapata az évek során mintegy 80 fősre duzzadt nagyérdeműnek Barka Áron, az ARAZ Étterem chef-de-cuisine-je által megálmodott, négyfogásos büféebéddel hálálta meg a „fáradságos” munkát. Kálna István, a pincészet tulajdonosa interaktív program keretében a pezsgődugózás rejtelmeibe is beavatta az eseményen megjelent jórészt utazási irodás és médiából érkező klientúrát.

A hangulatra ezúttal sem volt panasz, bár ez a szálloda által, hosszú évek során jegyzett partnerpartik esetében szinte mindig garantált.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk