hirdetés

Törökországban, Mallorcán és Krétán is bővít a Kartago Tours

Tovább bővült a Kartago Tours 2017-es nyári kínálata, több desztinációban is új szállások kerültek be az árualapba.

A Kartago Tours jövő nyári kínálatában jelenleg az az alábbi úti célok érhetők el: Egyiptomban Hurghada, Tunéziában az üdülővárosok mellett Djerba, Törökország és Mallorca bővített kínálattal, Bulgária már egyéni utazással is, Horvátország és Olaszország szintén egyéni utazással, a Zöld-foki-szigetek pozsonyi indulással, Görögországban pedig Korfu, Rodosz, Zakynthos és Kréta – utóbbi új szállásokkal a sziget déli részén fekvő Ierapetra városában, ahol érintetlen környezet és gyönyörű, az Európai Unió Kék zászló programja által minősített strandok várják az utasokat.

A krétai Ierapetra (Forrás: Facebook / VisitIerapetra Official)
A krétai Ierapetra (Forrás: Facebook / VisitIerapetra Official)

Az utazásszervezőnek azonban ez még nem a végleges nyári árualapja, a későbbiekben folyamatosan kerülnek be a rendszerekbe az újabb hotelek és úti célok.

Az előfoglalási időszak első szakasza 2016. november 15-től december 31-ig tart, míg a második szakasz 2017. január 1. és február 25. között lesz. Fontos megjegyezni, hogy az előfoglalásban nem százalékos kedvezmény él, hanem minden ajánlathoz más-más előfoglalási kedvezmény tartozik. Az előfoglalásban 2017. február 25-ig foglaló utasok szerződésenként mindössze 500 Ft-os áron vásárolhatnak parkolást a Budapest Airport reptéri parkolójában vagy kérhetnek repülőtéri transzfert Budapest környékén. Ráadásul minden előfoglalásban érintett utas, aki 2017. február 25-ig befizeti utazásának előlegét, részt vesz egy sorsoláson, és visszanyerheti utazása teljes árát.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai