hirdetés
hirdetés

Új helyszínen a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítás Miskolcon

26 éven keresztül a Miskolci ITC székház volt az otthona a miskolci utazási kiállításnak. 2020-ban a szervezők új helyszínre, a Miskolci Egyetemváros Főépületének a Galériájára viszik a rendezvényt.

hirdetés

Az egyetem Díszaulájában három évtizede rendezik meg a népszerű Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivált, amely az utóbbi években gyakran egybeesett a "Menjünk világgá" turisztikai vásárral. Ez egyik rendezvény számára sem volt előnyös, hiszen megosztotta a látogatói létszámot.

Idén azonban egy fedél alá hozzák a szervezők a két eseményt. A Miskolci Nemzetközi Ásványfesztivál az ország egyik legnagyobb ásványbörzéje, a „Menjünk világgá…!” Utazási Kiállítást pedig a vidék egyik legrangosabb utazási vásáraként tartja számon a szakma. A rendezők reménye szerint a két esemény egyidejűleg, egy helyszínen történő rendezése jobban felkeltheti a látogatók érdeklődését, hiszen két napon át két színvonalas rendezvényt látogathatnak. Mindkét esemény korábbi látogatói száma 6 – 6 ezer fő körül alakult. A „Menjünk világgá…!’ a hagyományokhoz híven a továbbiakban is díjmentesen látogatható. Ez érvényes – az egyébként belépődíjas - Ásványfesztivál látogatói részére is.

A „Menjünk Világgá…! Utazási Kiállítás 2020. március 7 -8-án az egyetemi Főépület nyitott Galériáján, az ásványbörze pedig a Főépület Díszaulájában és földszinti folyosóin kerül megrendezésre. Nyitvatartás: március 7-én 9.00 -18.00 és március 8-án 9.00 -17.00 óráig. Az utazási vásár idei belföldi díszvendége Edelény, a külföldi pedig a Robinson Tours tolmácsolásában a kínai Hawaii, Hainan.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk