hirdetés
hirdetés

Új vezető menedzser az Everguestnél

Misóka Laura vezérigazgatói asszisztensi pozícióból a vállalat mindennapi működéséért felelős vezető menedzseri pozícióba lépett elő.

hirdetés

Laura a nemzetközileg is elismert, magasrangú Shannon College of Hotel Management egyetemen szerezte diplomáját majd 6 országban (Írország, Egyesült Királyság, Skócia, Hollandia, Egyesült Államok, Magyarország) szerzett szállodai tapasztalatokat, amelyekkel nagymértékben járulhat hozzá az Everguest nemzetközi terjeszkedéséhez."Laura kiváló szakember, proaktivitásával, kitűnő intelligenciájával, energiaszintjével és motiváló képességével remek operatív vezetője lesz az Everguestnek és méltó példát állít majd a női vezető aspiránsok számára! Megtisztelő, hogy együtt dolgozhatok vele és már eddig is, de a jövőben is sokat fogok tanulni tőle! - nyilatkozta Belán Miklós vezérigazgató a kinevezés kapcsán."  

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk