hirdetés
hirdetés

Ünnepel a Wizz Tours

A Wizz Air online utazási platformja, amelyen repülőjegyet és szállást is lehet foglalni, ma ünnepli első évfordulóját.

hirdetés

A Wizz Tours 2013 októberében indult azzal a céllal, hogy kényelmesebb foglalást és a külön-külön történő repülőjegy- és szállásfoglaláshoz képest nagyobb megtakarítást biztosítson az utasoknak azáltal, hogy a Wizz Air viteldíjait utazási csomagokban kínálja. A Wizz Tours az internetet választotta értékesítési csatornaként, kínálatában 30 ezer szálloda és több ezer Wizz Air járat szerepel.

A Wizz Tours első évében több mint 40 ezer foglalást intéztek a wizztours.com oldalon, amely jelenleg magyar, angol és lengyel nyelven érhető el. A legnépszerűbb desztinációk Róma, Barcelona, Isztambul és Dubaj voltak.

Ha a csomagárakat tekintjük, amely tartalmazza a retúr repülőjegyet és a szállást, 7 napra 89.000 forinttól foglalhatók az utazások, egy háromnapos városlátogatás 49.000 forinttól kezdődik. A repülőjegy tartalmazza az adókat, a nem választható költségeket és egy nagyméretű kézipoggyász (56x45x25 cm) árát. A feladott poggyász mindenesetben kiegészítő költséget jelent.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk